O nama

MP Metalplast d.o.o. je sinonim za KvalitetUspjehZadovoljstvo

Dugogodišnje iskustvo nas zdvaja kao porodičnu kompaniju, obavezali smo se svojim ključnim osnivačima na njeno trajno očuvanje kao i dugoročno povećanje njene vrijednosti. Posvećujemo vrijeme održivom rastu kroz koji se kontiniurano razvijamo. Ključ našeg uspjeha su naši zaposleni. Njihovim ciljanim usavršavanjem u svim područjima ne podstičemo samo pojedince, već istovremeno osiguravamo uspješan razvoj cijele firme. Takav pristup nam omogućava da odgovorne zadatke koji zahtjevaju profesionalnost vrlo lako rješavamo kako danas, tako i u budućnosti.

Ko smo mi?

Firma „METALPLAST“ svoje prve korake napravila je ranih osamdesetih godina prošlog vijeka, kada je u okviru porodičnog biznisa u maloj zanatskoj radionici otpočela sa uslugama izrade alata i brizganje plastike.  Iskustvo koje je vremenom sticano u ovoj branši korišteno je za unapredjenje i proširenje postojećih kapaciteta kako u proizvodnji tako i u pružanju usluga.  

 • Dugogodišnje iskustvo nas zdvaja kao porodičnu kompaniju, obavezali smo
  se svojim ključnim osnivačima na njeno trajno očuvanje kao i dugoročno povećanje
  njene vrijednosti. Posvećujemo vrijeme održivom rastu kroz koji se kontiniurano
  razvijamo. Ključ našeg uspjeha su naši zaposleni. Njihovim ciljanim usavršavanjem u
  svim područjima ne podstičemo samo pojedince, već istovremeno osiguravamo
  uspješan razvoj cijele firme. Takav pristup nam omogućava da odgovorne zadatke
  koji zahtjevaju profesionalnost vrlo lako rješavamo kako danas, tako i u budućnosti.
 • Naša misija je da pružimo jedinstvenu i sveobuhvatnu uslugu proizvode, pravovremeno i na svakom mjestu. Svakoj kategoriji klijenata možemo da ponudimo za njih najkvalitetnije usluge i proizvode. To postižemo svojom posvećenošću sinergiji naših aktivnosti u oblastima veleprodaje, maloprodaje i savjetodavnih usluga.
  Na taj način smo savršena karika između proizvođača i kupca. Tradicija uz kvalitet je proces koji nas povezuje sa poslovnim partnerima.
Kvalitet
100%
Usluge
100%
Proizvodi
100%
Odgovornost
100%