Proizvodnja PAK FOLIJE

Vršimo proizvodnju PAK folije debljine od 1 i 2 mm, pogodna za korištenje u zaštiti od spoljnih utjecaja kod namještaja, lako lomiljivih proizvoda, atmosfersko osjetljivih proizvoda, te zaštita prilikom transporta i skladištenja

Opšrinije

Proizvodnja TEMO ZVUČNE FOLIJE

Termo zvučna folija iz ekspandiranog polietilena koja obezbjeđuje toplotnu i zvučnu izolaciju. Predstavlja dobru elastičnu potporu za smanjenje vibracija, zaštitu od zvučnih udara i odličnu toplotnu izolaciju.

Opširinije

Proizvodnja ESTRIH TRAKA

Estrih trake pogodne su kod toplotne i zvučne izolacije cijevi, toplotne izolacije za estrihe i drugo.

Opširnije

Proizvodnja pakovanja za proizvode

Izbor odgovarajuće ambalaže značajno utiče na nekoliko oblasti poslovanja kompanije; vreme pakovanja, troškove skladištenja, logističke troškove, kvotu reklamacije i na kraju, ali ne manje važno, plasiranje vaših proizvoda.

Opširnije
01PAK FOLIJA02TERMO ZVUČNA FOLIJA03ESTRIH TRAKE04PAKOVANJE

Ukratko o nama

Firma „METALPLAST“ svoje prve korake napravila je ranih osamdesetih godina prošlog vijeka, kada je u okviru porodičnog biznisa u maloj zanatskoj radionici otpočela sa uslugama izrade alata i brizganje plastike.  Iskustvo koje je vremenom sticano u ovoj branši korišteno je za unapredjenje i proširenje postojećih kapaciteta kako u proizvodnji tako i u pružanju usluga.  

Opširnije

Proizvodnja

Vršimo vlastitu proizvodnju širokog asortimana proizvoda

Profesionalan tim

Naš tim je profesionalno usavršen za sve vrste poslova u datoj oblasti

Isporuka

Isporuka proizvoda u dogovoreno vrijeme i na kućnu adresu

Kvalitet

Dugogodišnja tradicija i vještine doprinjeli su kvaliteti naših prooizvoda

MOŽEMO PRIPREMITI I PRILAGOĐENO PAKOVANJE ZA VAS

U saradnji sa klijentima iz raznih grana, u poslednjih nekoliko godina imali smo priliku da razvijemo ambalažu za razne vrlo zahtjevne proizvode, gdje smo pratili principe smanjivanja materijala i vremenskih troškova pakovanja


Pošaljite upit

  Firma „METALPLAST“ svoje prve korake napravila je ranih osamdesetih godina prošlog vijeka, kada je u okviru porodičnog biznisa u maloj zanatskoj radionici otpočela sa uslugama izrade alata i brizganje plastike. Iskustvo koje je vremenom sticano u ovoj branši korišteno je za unapredjenje i proširenje postojećih kapaciteta kako u proizvodnji tako i u pružanju usluga.

  Adresa

  Grabovica bb

  Telefon

  Tel: +387-53-288-182;
  Fax: +387-53-288-181

  Email

  mpmetalplast.komercijala@gmail.com